Waterside Campus - University of Northampton

Het duurde zes jaar om 25 hectare vervuilde rivieroever met vervallen fabrieken en elektriciteitscentrale te transformeren in het nieuwe vlaggenschip van de Universiteit van Northampton. Waterside Campus bevat nieuwe academische en residentiële gebouwen, een energie gebouw, gerestaureerde monumentale spoorweggebouwen en twee nieuwe grote bruggen.
LUC maakte het landschapsmasterplan voor dit uitgebreide ecologisch geïnspireerde project en creëerde een reeks nieuwe ruimtes en verbindingsroutes voor de 15.000 studenten en medewerkers die het zullen gebruiken.

Bomen en rijke bloeiende randen geven de nieuwe site, ondanks zijn grootte, een aangename en vriendelijke sfeer. Van den Berk Boomkwekerijen leverden grote knotwilgen. Deze zijn geplaatst als een soort poortwachters. Voor het terrein zijn ook Quercus palustris, Catalpa bignonioides en Robina pseudoacacia geleverd. Alle bomen zijn in 2017-2018  geplant. Door goed plantwerk en de juiste nazorg is de hergroei van de bomen erg goed. Een indrukwekkend project!

Tom Owen

Verkoop & advies (Verenigd Koninkrijk & Ierland)

tom@vdberk.co.uk
+44 (0)7521 672 326
LinkedIn

Neem contact op
Northhampton University Lr 1
Northhampton University Lr 3
Northhampton University Lr 5
Northhampton University Lr 7
Northhampton University Lr 8
Northhampton University Lr 10
Northhampton University Lr 11
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief