terug naar TreePortal voor zakelijke klanten

Maarten Romme

Verkoop & advies

maarten@vdberk.nl
+31 (0) 413 480 421
+31 (0) 6 5706 5754
LinkedIn

Neem contact op

Offerte maken

Speciaal voor groenprofessionals hebben wij een eigen portaal. Met een persoonlijke login krijgt u direct toegang tot dit portaal, waar u de handelsprijzen en de beschikbaarheid van ons assortiment kunt bekijken Heeft u nog geen login? Vraag deze dan nu aan. We streven ernaar om aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden.

OFFERTE MAKEN IN SLECHTS ENKELE KLIKKEN

Wij begrijpen dat u voor de calculatie van een project graag snel over prijzen wilt beschikken. Dankzij uw persoonlijke login, hoeft u niet te wachten. Binnen enkele klikken heeft u de offerte in uw mailbox, geheel vrijblijvend. Zo werkt het:

  • Vind de gewenste boom via onze uitgebreide zoekfilter
  • Bekijk onder de tabbladen ‘Hoogstam’, ‘Beveerd’, ‘Meerstammig’ en ‘Vormbomen’ de beschikbare maten. Kies de gewenste maat en voeg deze toe aan uw offerte. 
  • Open uw offerte door rechtsboven op "Openen mijn offerte" te klikken.
  • Klik op "Offerte afronden" en vul uw projectkenmerk plus eventuele opmerkingen in.
  • Klik op "Offerte opslaan" en binnen enkele ogenblikken ontvangt u de aanvraag in uw mailbox. Let op: dit is een voorlopige offerte, de definitieve offerte ontvangt u van ons.

OFFERTE OMZETTEN NAAR ORDER

Wij controleren uw aanvraag altijd op beschikbaarheid en zullen de eventuele transportkosten erin verwerken. U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw definitieve offerte klaarstaat in uw portal. Vanaf dat moment kunt u eenvoudig de offerte online, in uw portal, bevestigen.