Specialist in bomen, struiken en rhododendrons

Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in medium tot zeer grote maten bomen, struiken en rhododendrons. Met ongeveer 500 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars, behoren we tot één van de grootste kwekerijen van Europa. Meer dan 100 medewerkers werken dagelijks op drie locaties met veel enthousiasme en kennis van zaken aan het kweken, verkopen en leveren van topkwaliteit bomen naar afnemers in 35 landen.

De bomen komen onder andere terecht in stadscentra, op bedrijfsterreinen, in recreatieparken en in particuliere tuinen. In het traject daar naar toe werken we nauw samen met de verantwoordelijke landschapsarchitecten, groenaannemers, projectontwikkelars, groenbeheerders, tuinontwerpers en hoveniers. Zo komen we gezamenlijk tot de meest succesvolle groenprojecten en daar zijn we trots op! 

Uitgelicht

Bloesembomen.

De keuze aan bloesembomen is groot en dat maakt het soms lastig om te kiezen.

Door de uitbundige bloei is een magnolia, Japanse sierkers en een sierappel een feest om te zien.

Omdat ze zo vroeg in het seizoen al kleur geven, trekken ze alle aandacht.

Lees meer

Inspiratie

Magnolia, een prachtige voorjaarsbloeier

Met zijn uitbundige en vroege bloei steelt een magnolia de show in de voorjaarstuin....

Lees meer

TreePortal

Voor groenprofessionals

Exclusief voor groenprofessional hebben we een zakelijk online portaal ontwikkeld.

Inloggen/aanmelden

Oplossingen

Een geschikte boom voor iedere plek

Hoe klein of smal, nat of droog, winderig of schaduwrijk een plek ook is, voor iedere plek is een geschikte boom te vinden. Op lastige plaatsen zal iets aan groeiplaatsinrichting moeten worden gedaan, maar er is veel mogelijk en wij adviseren u graag. Zelf de mogelijkheden bekijken? Met onze zoekfilters kunt u kiezen uit ruim 1600 bomen, struiken en rhododendrons. Voor een aantal specifieke situaties hebben we al wat mogelijkheden op een rij gezet..

Bekijk alle oplossingen

Showcase

Projecten waar we trots op zijn

Goedgekozen bomen en struiken leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de buitenruimte, of het nu gaat om de openbare ruimte of privétuinen.

Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om samen te komen tot succesvolle projecten.

Bekijk alle projecten