Bomen en Heesters

Welkom op de Bomensite van Van den Berk Boomkwekerijen. Op deze site vindt u informatie over de kwekerijen en vooral veel informatie over bomen. Informatie welke door drie generaties is verzameld en in praktijk gebracht. Deze kennis over bomen vormt het fundament van het bedrijf en heeft Van den Berk Boomkwekerijen de laatste decennia laten uitgroeien tot één van de grootste boomkwekers van Europa.

berkblad  Uw bomenkennis verbreden? Bekijk onze Bomenvlogs.

 

Van den Berk Boomkwekerijen heeft haar hoofdvestiging in het zuiden van Nederland en daarnaast twee kwekerijen in Duitsland. Ze is gespecialiseerd in het kweken van bomen en heesters van gangbare tot zeer grote maten. Het assortiment omvat meer dan 1750 soorten laanbomen, heesters, leibomen, vormbomen, coniferen en rhododendrons. Deze worden gekweekt op de 500 hectares beslaande percelen in Nederland en Duitsland. Van den Berk Rhododendron GmbH in Noord-Duitsland houdt zich uitsluitend bezig met het kweken van rhododendron’s en azalea’s.

      

 


ifla_logo  Main sponsor of the International Federation of 
Landscape Architects Europe since 2007 .

 

 

 

    

 

 

 

 groenkeur-logo-gecertificeerd-product-website-4
 Van den Berk  is deelnemer aan het Groenkeur programma en heeft  een enorm assortiment Groenkeur gecertificeerde producten.

 

 

 

Een ogenblik geduld a.u.b.